forum o svemu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vaša 1° tema

2 posters

Ići dole

Vaša 1° tema Empty Vaša 1° tema

Počalji  Admin Sub Jun 27, 2009 12:08 pm

Uzmite vremena da biste pročitali sledeće informacije pre no što biste se lansirali u administraciju vašeg foruma:

Kako dostupiti na vašu administrativnu tablu?
U gornji meni, pritisnite na konekciju, nova stranica se afišira, uputite ime administratora « admin » i Lozinku koju ste uveli u vreme vašeg zapisivanja. Ako ste izgubili ili zaboravili vašu Lozinku, pritisnite ovde. Kada ste konektovani, pritisnite na link "Administrativna tabla" na dnu stranice.

Kako promenuti izgled vašeg foruma ?
Možete promenuti izgled vašeg foruma izabravši temu (svaka tema afišira slike, ikone i različite bolje). U toj svrci uputite se na administrativnu tablu pritisnite na Upravljanje u meniu teme i odaberite jednu od ponuđenih tema. Moćićete niz tome slobodno zameniti ili izabrati novu temu.

Kako upravljati kategorijama i forumima?
Možete dodati, promeniti i ukinuti kategorije i forume koje ste kreirali u svako vreme i na neograničeno. Za to pritisnite na tablu konfiguracije, na upravljanje menia foruma i pritisnite na dodati(forum ili kategoriju).

Admin
Admin

Broj poruka : 1
Datum upisa : 27.06.2009

https://forumosvemu.forumsr.net

Nazad na vrh Ići dole

Vaša 1° tema Empty Re: Vaša 1° tema

Počalji  Pavlina Sub Jun 27, 2009 1:40 pm

admin ::Uzmite vremena da biste pročitali sledeće informacije pre no što biste se lansirali u administraciju vašeg foruma:<br />
Kako dostupiti na vašu administrativnu tablu?<br />U gornji meni, pritisnite na konekciju, nova stranica se afišira, uputite ime administratora « admin » i Lozinku koju ste uveli u vreme vašeg zapisivanja. Ako ste izgubili ili zaboravili vašu Lozinku, <a href="https://forumosvemu.forumsr.net/profile.forum?mode=sendpassword" class="blank">pritisnite ovde</a>. Kada ste konektovani, pritisnite na link "Administrativna tabla" na dnu stranice.<br /><br />Kako promenuti izgled vašeg foruma ?<br />Možete promenuti izgled vašeg foruma izabravši temu (svaka tema afišira slike, ikone i različite bolje). U toj svrci uputite se na administrativnu tablu pritisnite na Upravljanje u meniu teme i odaberite jednu od ponuđenih tema. Moćićete niz tome slobodno zameniti ili izabrati novu temu.<br /><br />Kako upravljati kategorijama i forumima?<br />Možete dodati, promeniti i ukinuti kategorije i forume koje ste kreirali u svako vreme i na neograničeno. Za to pritisnite na tablu konfiguracije, na upravljanje menia foruma i pritisnite na dodati(forum ili kategoriju).
Pavlina
Pavlina

Broj poruka : 214
Datum upisa : 27.06.2009
Godina : 25
Lokacija : beograd

Nazad na vrh Ići dole

Vaša 1° tema Empty Re: Vaša 1° tema

Počalji  Pavlina Sub Jun 27, 2009 3:41 pm

Psi

Za psa se kaže da je čovekov najbolji prijatelj, što je i istina.Neki ljudi nemisle tako, pa čak i za pse koji imaju gospodare zovu šintere. No Ali zbog toga se njihovi gospodari umešaju i preduzmu stvar u svoje ruke. cheers
Pavlina
Pavlina

Broj poruka : 214
Datum upisa : 27.06.2009
Godina : 25
Lokacija : beograd

Nazad na vrh Ići dole

Vaša 1° tema Empty Re: Vaša 1° tema

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu